3 Kasım 2012 Cumartesi

Oyun skor Tv tr




Çocuklarınızı siz yokken eğlendirecek, zamanın nasıl geçtiğini unutturacak, faydalı eğitici bilgiler öğretecek biri olsun, üstelikte siz istediğiniz anda elinizin altında bulunmasını istermisiniz? Öyleyse size Oyunskor tv.tr sitesini öneriyoruz. Bütün bu saydıklarımızı bünyesindeki özgün oyunlar, Yararlı oyun içerikleri ve kolay oyun oynama tasarımı ile sizlerin beğenisine sunuyoruz..

Benten oyunları Tv tr




Birgün Benjamin yani Ben 10 Kuzeni Gwen ve  büyük babası Maxwell güzel bir hafta sonu için pikniğe giderler ve ben10 orada inanılmaz parlaklıkta ve korkunç gizemde bir cisim bulur. Bu cisimi kullanarak neler yapabileceğini anlamaya çalışır. Benten Koluna taktığı bu gizemli araçla süper bir güce ve ilginç yaratıklardan oluşan yardımcılara sahip olur. Birbirinden güzel maceralarda bu andan itibaren başlar. İşte ben10 un yaşadığı bütün maceralar flash oyuna dönüşmüş bir halde benten oyunları tv.tr adresinde sizleri bekliyor..Kaçımamanızı öneririz..

Oyun Gemisi Tv tr




Çok büyük bir gemi bütün çocukların sevdiği tüm kahramanları, kahramanların düşmanlarını, oyuncakları, oyuncaklarla oynanan bütün oyunları sihirli bir adrese teslim etmek üzere yola çıkıyor. Sizde bu adreste olmak istermisiniz? Oyun gemisi tv.tr sitesi gitmek istediğiniz adres. Çok basit bir şekilde bilgisayarda oyungemisi.tv.tr diyerek aratmanız yeterli.Sonra mı? Sonra çok zevkli, keyifli, komik, heyecanlı, şaşırtıcı yüzlerce oyun seni derin bir maceraya sürükleyecek..

Değişik Oyunlar NET




Bir oyun sitesinin nasıl olsmasını istersiniz? Çocukların rahatlıkla kullanabileceği güzel bir tema, yararlı içerikler, bunaltıcı yorucu reklamların bulunmadığı, açılması için dakikalarca ekranın altındaki yüzdelik dilimin dolmasını beklemek zorunda kalmadığımız, yüksek puanlar aldığımızda bunları diğer oyunculara duyurabildiğimiz, değişik, farklı oyunların, sürekli yenilenen oyunların olduğu bir site olabilirmi sizce?..Olamaz diyorsanız değişik oyunlar Neti ziyaret edin..

Oyunlar2 Tv tr




Oyunlar 2  veya oyunlar2  ismiyle aratarak ulaşabilceğiniz sitemiz henüz yeni olmasına rağmen hızla beğeni toplayan bir site. Oyunlar 2 tv.tr mavi ve beyaz renklerden oluşan oldukça görsel üstelik kullanım kolaylığı olan bir site. Solda oyun kategorileri ve sağda Site yöneticisinin oyun severlerin beğenisine göre seçtiği oyunlardan oluşan üst menüye sahip. Oldukça şık tasarıma sahip sitemizi ziyaret etmenizi öneriyoruz. İyi eğlenceler..